ربایندگان «یسنا» به جرم خود اقرار کردند کاهش ۱۰ درصدی تلفات جاده‌ای در تعطیلات جاری جاساز ۲۰۹ بسته هروئین از معده ۳ تبعه افغانستانی در هنگ مرزی تایباد نجات کوهنوردان گمشده در ارتفاعات داورزن خراسان رضوی (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مالیات؛ مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است آخرین اخبار از دستگیری عوامل اصلی ربودن «یسنا» (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) هشدار پلیس راه نسبت به احتمال ریزش سنگ در جاده کرج - چالوس (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) اقدام عجیب طالبان: انحراف آب هیرمند به شوره زارهای افغانستان! بند قانون جوانی جمعیت به‌دلیل کمبود ماما اجرا نمی‌شود آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان صیاد شیرازی+تصویر (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) محور هراز یکطرفه شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) اهدای اعضای بدن جوان مرگ مغزی، نجات‌بخش جان پنج بیمار شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) واژگونی خودرو در محور نیشابور- کاشمر هفت مصدوم بر جای گذاشت (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله با سلاح سرد به مامور نیروی انتظامی در ملارد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) همه چیز درباره تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ + راهنما آخرین خبرها از پرونده ربایش «یسنا»، دختر کلاله‌ای | ۴ متهم دستگیر شده‌اند آخرین خبر‌ها از وضعیت مناطق سیل‌زده خراسان‌ جنوبی (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تمدید زمان مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ بی‌ثباتی در کارخانه انسان‌سازی! انتقال زائران حج تمتع از مدینه به مکه با قطار سریع‌السیر
سرخط خبرها

عوارض خطرناک زیاده‌روی در مصرف انجیر

  • کد خبر: ۷۵۴۸۹
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۸
عوارض خطرناک زیاده‌روی در مصرف انجیر
یافته‌های محققان نشان داده است زیاده روی در مصرف انجیر می‌تواند سلامت بدن را به مخاطره بیندازد.
به گزارش شهرآرانیوز، انجیر یکی از میوه‌های خوشمزه و پرخواصی است که به صورت تازه یا خشک شده مورد استفاده قرار می‌گیرد. این میوه سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی متعدد است.

با این حال، کمتر کسی می‌داند که مصرف انجیر می‌تواند عوارض جانبی متعددی برای بدن انسان داشته باشد. یافته‌های محققان نشان داده است زیاده روی در مصرف انجیر می‌تواند سلامت بدن را به مخاطره بیندازد.

در این مطلب به اصلی‌ترین دلایل مضر بودن انجیر برای بدن می‌پردازیم:

۱- ایجاد آلرژی: ترکیبات شیمیایی موجود در انجیر می‌تواند در برخی افراد منجر به بروز شوک آنافیلاکسی (واکنش آلرژیک شدید)، ورم ملتحمه و رینیت (ورم غشای مخاطی بینی) شود.

۲- کاهش قند خون: انجیر یکی از میوه‌های مناسب برای افراد مبتلا به دیابت است. با این وجود، خواص این میوه در کاهش قند خون در سایر افراد می‌تواند مضر باشد. متخصصان به افرادی که از سطح پایین قند خون رنج می‌برند، توصیه می‌کنند از مصرف انجیر خودداری کنند.

۳- خونریزی: در فصول سرد سال به افراد توصیه می‌شود برای گرم نگه داشته شدن بدن انجیر مصرف کنند. شاید برایتان عجیب به نظر برسد، اما طبع گرم انجیر می‌تواند باعث خونریزی در شبکیه چشم، راست روده و مقعد و دستگاه جنسی زنان شود. به همین دلیل از زیاده روی در خوردن آن در زمستان اجتناب کنید.

۴- جلوگیری از جذب کلسیم: انجیر دارای سطح بالایی از اوکسالات است که مانع از جذب کلسیم در بدن می‌شود. کمبود کلسیم در بدن می‌تواند باعث نرمی و پوکی استخوان شود. از این رو، افراد کهنسال نباید در مصرف انجیر زیاده روی کنند.
 
۵- مضر برای کبد: انجیر دارای دانه‌های فراوان است و بسیاری از این دانه‌ها در زمان خوردن جویده نشده و سالم بلعیده می‌شوند. به دلیل آنکه دستگاه گوارش توانایی هضم این دانه‌ها را ندارد، این موضوع می‌تواند برای روده‌ها و کبد ایجاد مشکل کند.

۶- ایجاد نفخ: انجیر یک میوه سنگین برای معده محسوب شده و مصرف آن باعث بروز دل درد و نفخ می‌شود.

۷- نامناسب برای معده: گرچه بسیاری از افراد انجیر را یک میوه نرم و سبک برای معده می‌دانند که می‌تواند به راحتی هضم شود، اما حقیقت این است که هضم آن برای معده کار دشواری است و زیاده روی در مصرف آن به راحتی می‌تواند باعث بروز دل درد شود. بهترین راهکار برای خلاصی از این درد نوشیدن آب سرد است.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->